fbpx

16.03.2020

Jäätelö- ja suklaakarnevaali peruttu koronavirustilanteen vuoksi

Ilmoitimme teille kuluneella viikolla ikävistä uutisista, että sosiaali- ja terveysministeriö on ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet ja tapahtumat Suomessa koronaviruksen vuoksi toukokuun loppuun asti.

Viranomaisohjeistusta noudattaen Jäätelö- ja suklaakarnevaali 24.-26.4.2020 joudutaan peruuttamaan. Uusi ajankohta tapahtumalle tulee olemaan keväällä 2021.

Tilanne on todella ikävä ja valitettava meille kaikille. Tiimimme on tehnyt kovasti töitä tämän kevään tapahtumaa varten kesästä 2019 lähtien ja varmasti kaikki ovat odottaneet tapahtumaa vesi kielellä!

Tilanne on todella valitettava, mutta tapahtumamme elää täällä digikanavissa ja ensi keväänä pääsemme taas herkuttelemaan. Seuraathan meitä jatkossakin ja tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla jäätelö- ja suklaauutisista! 🙂

***

Lippuasioissa Tiketti ohjeistaa näin:

Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

”Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa. Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020. Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille”, Tiketti tiedottaa.

Mikäli haluatte tukea myös meidän tapahtumaamme, olemme siitä erittäin kiitollisia. Mikäli haluatte kuitenkin palauttaa liput, niin se onnistuu Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

***

Pahoittelemme tilannetta ja teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin haastavassa tilanteessa.

Jaetaan herkuttelu-uutisia yhdessä meidän somekanavissa:

Facebook

Instagram

Tilaa uutiskirje