fbpx

Ohjelma

Perjantai

26.4.2019

12:00

12:05

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaalien ammattilaispäivään!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi

 

12:05

12:30

Erikoisjäätelöt

Mitä on alkoholijäätelö?

  • Jens Lönnqvist, toimitusjohtaja, Bad Santa

12:30

12:45

Tietoisku gelatosta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta

12:45

13:15

Ton-trendit suklaassa

Vähäkalorisuus, sokerittomuus, gluteenittomuus, vegaanisuus, tulevaisuuden trendit

  • Adega
  • Kortteli Deli

13:15

13:30

Näin syntyi Pohjoismaiden suurin gelato-jäätelöketju

Tietoisku Franchising-mallin avaamisesta

  • Petri Parviainen, johtaja, Robert’s Coffee Gelato Factory

13:30

14:00

Tämän vuoden jäätelö- ja suklaatrendit

Uutuudet, mitä löytyy tänä kesänä kaupan kylmätiskistä, jäätelökioskista ja herkkuhyllyltä?

  • Nina Kukkonen, suklaan tuoteryhmäpäällikkö, Panda
  • Tiia Antila, brändi & kategoriajohtaja, Fazer Yosa

14:15

14:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi yleisöpäivään.

14:30

15:00

Tekeekö herkuttelu onnelliseksi?

  • Antti Kauppinen, filosofian professori, Helsingin yliopisto

15:00

15:30

Näin teet herkullista jäätelöä kotona

Vinkit jäätelökoneen käyttöön

  • Niko Olkkonen, Key Account Manager, Wilfa

15:30

16:00

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Käsityönä valmistettava jäätelö

  • Robert’s Coffee Gelato Factory

16:00

16:15

Sirkusesitys

16:15

16:30

Tietoisku gelatosta & gelatokilpailusta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta
  • Haaga-Helia

16:30

17:00

Fazer Yosa Kaurajäätelön tarina

Haastateltavana:

  • Miia Viinamäki, Fazer
  • Katariina Rommi, Fazer

17:00

17:30

Suklaan terveysvaikutukset

Sokeriton suklaa, vegaanisuklaa, ovatko ne terveellisempiä vaihtoehtoja, onko suklaa terveellistä?

  • Adega

Lauantai

27.4.2019

10:15

10:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi

10:30

11:40

Jäätelö- ja suklaabingo

11:00

11:30

Näin teet herkullista jäätelöä kotona

Vinkit jäätelökoneen käyttöön

  • Niko Olkkonen, Key Account Manager, Wilfa

11:30

12:00

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Käsityönä valmistettava jäätelö

  • Petri Parviainen, johtaja, Robert’s Coffee Gelato Factory

12:00

12:15

Sirkusesitys

12:15

12:30

Tietoisku gelatokilpailusta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta
  • Haaga-Helia

12:30

13:00

Suklaan terveysvaikutukset

Sokeriton suklaa, vegaanisuklaa, ovatko ne terveellisempiä vaihtoehtoja, onko suklaa terveellistä?

  • Adega

13:00

14:30

Vuoden jäätelön valinta

  • Vuoden jäätelön eri kategorioissa valitsevat Ilta-Sanomien Ruokalan toimittaja Josefiina Baraka, ruokabloggaaja ja -toimittaja Hanna Hurtta, ruokavaikuttaja ja toimittaja Timo Santala sekä kokki ja ravintoloitsija Tommi Tuominen

14:40

14:50

Jäätelö- ja suklaabingo

15:00

15:30

Vuoden jäätelön julkistus

15:30

16:00

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Käsityönä valmistettava jäätelö

  • Petri Parviainen, johtaja, Robert’s Coffee Gelato Factory

16:00

16:30

Lapsiraati

Lapset valitsevat maito- ja kermapohjaisen vuoden jäätelön.

16:30

16:45

Sirkusesitys

16:45

17:00

Tietoisku gelatokilpailusta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta
  • Haaga-Helia

 

17:00

17:30

Näin teet herkullista jäätelöä kotona

Vinkit jäätelökoneen käyttöön

  • Niko Olkkonen, Key Account Manager, Wilfa

Sunnuntai

28.4.2019

10:15

10:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi

 

10:30

10:40

Jäätelö- ja suklaabingo

11:00

11:30

Näin teet herkullista jäätelöä kotona

Vinkit jäätelökoneen käyttöön

  • Niko Olkkonen, Key Account Manager, Wilfa

11:30

12:00

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Käsityönä valmistettava jäätelö

  • Petri Parviainen, johtaja, Robert’s Coffee Gelato Factory

12:00

12:15

Sirkusesitys

12:15

12:30

Tietoisku gelatokilpailusta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta
  • Haaga-Helia

12:30

13:00

Suklaan terveysvaikutukset

Sokeriton suklaa, vegaanisuklaa, ovatko ne terveellisempiä vaihtoehtoja, onko suklaa terveellistä?

  • Adega

13:00

14:45

Vuoden suklaan valinta

  • Vuoden suklaan eri kategorioissa valitsevat bloggari Tommi Koivisto, Hellapoliisi-ruokasivuston pitäjä Kati Jaakonen, keittiömestari Heikki Liekola sekä kakkumestari Mona Tähtinen

14:45

14:50

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi

14:50

15:00

Yleisöraati

Yleisöraati maistelee vuoden maitosuklaasuosikin.

15:00

15:20

Vuoden suklaan julkistus

15:20

15:30

Jäätelö- ja suklaabingo

15:30

16:00

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Käsityönä valmistettava jäätelö

  • Petri Parviainen, johtaja, Robert’s Coffee Gelato Factory

16:00

16:30

Eri vuodenaikojen jälkiruokatrendit

Vinkit helppoihin jälkiruokiin

  • Hellapoliisi-ruokasivuston pitäjä Kati Jaakonen

16:30

16:45

Sirkusesitys

16:45

17:00

Tietoisku gelatokilpailusta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta
  • Haaga-Helia

17:00

17:30

Näin teet herkullista jäätelöä kotona

Vinkit jäätelökoneen käyttöön

  • Niko Olkkonen, Key Account Manager, Wilfa

17:45

18:00

Paras jäätelö ja suklaa

Karnevaalin yleisöraadin äänestyksen julkistaminen

Puhujat & DJ:t

DJ Nikolucky

DJ Borzin

DJ Zesi

DJ Vesku

Jäätelötuomari: Josefiina Baraka

Jäätelötuomari: Hanna Hurtta

Jäätelötuomari: Timo Santala

Jäätelötuomari: Tommi Tuominen

Suklaatuomari: Kati Jaakonen

Suklaatuomari: Mona Tähtinen

Suklaatuomari: Heikki Liekola

Suklaatuomari: Tommi Koivisto