Lauantai

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

10:15

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Haastattelussa 3 Kaveria ja JYMY.

10:30

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Minna Kormi, tuotekehitysasiantuntija Magnumilta.

11:00

Vuoden jäätelö -kilpailu

Vuoden jäätelö valitaan eri kategorioissa. Tuomariston jäsenet

12:00

Lapsiraati

Lapsiraati valitsee jäätelökilpailussa omat suosikkinsa.

13:00

Voittajien haastattelu

Vuoden jäätelö 2018 -voittajat eri kategorioissa.

13:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

14:30

Kolmen kaverin tarina

Näin syntyi Kolmen Kaverin Jäätelö, haastattelussa yksi kavereista Sauli Saarnisto.

14:45

It’s all Goodio – Näin viedään suomalaista raakasuklaata maailmalle

Goodio aloitti maailman valloituksen suomalaisella raakasuklaalla, haastattelussa perustaja Jukka Peltola ja toimitusjohtaja Jussi Salonen

15:15

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Kortteli Delin Santeri Carlsson.

15:45

Katutaiteilijasta suklaataituriksi

Chjokon perustaja Mika Gröndahl kertoo tarinansa

16:15

Gelato, gelato!

Näin syntyy täydellinen gelato, haastattelussa Robert’s Coffee Gelato Factoryn Petri Parviainen ja gelatomestari Toni Sinkkonen

16:45

Tee se itse – Kasvonaamio suklaasta

Kosmetologi Petra Näppi opastaa.

17:15

DJ Borzin

DJ Nikolucky

Sunnuntai

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

10:15

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Haastattelussa 3 Kaveria ja JYMY

10:30

Väliflossaus

 

 

11:00

Vuoden suklaa -kilpailu

Vuoden suklaa valitaan eri kategorioissa. Tuomariston jäsenet

12:00

Yleisöraati

Yleisö voi arvostella suklaita ja valita oman suosikkinsa.

13:00

Voittajien haastattelu

Vuoden suklaa 2018 -voittajat eri kategorioissa.

13:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleeksi karnevaaleille.

14:30

Kolmen kaverin tarina

Näin syntyi Kolmen Kaverin Jäätelö, haastattelussa yksi kavereista Sauli Saarnisto.

14:45

It’s all Goodio – Näin viedään suomalaista raakasuklaata maailmalle

Goodio aloitti maailman valloituksen suomalaisella raakasuklaalla, haastattelussa perustaja Jukka Peltola ja toimitusjohtaja Jussi Salonen

15:15

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Kortteli Delin Santeri Carlsson.

15:45

Katutaiteilijasta suklaataituriksi

Chjokon perustaja Mika Gröndahl kertoo tarinansa

16:15

Gelato, gelato!

Näin syntyy täydellinen gelato, haastattelussa Robert Coffee Gelato Factoryn Petri Parviainen ja gelatomestari Toni Sinkkonen

16:45

Tee se itse – Kasvonaamio suklaasta

Kosmetologi Petra Näppi opastaa.

17:15

DJ TyTTi

DJ Mari

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

10:15

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Haastattelussa 3 Kaveria ja JYMY.

10:30

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Minna Kormi, tuotekehitysasiantuntija Magnumilta.

11:00

Vuoden jäätelö -kilpailu

Vuoden jäätelö valitaan eri kategorioissa. Tuomariston jäsenet

12:00

Lapsiraati

Lapsiraati valitsee jäätelökilpailussa omat suosikkinsa.

13:00

Voittajien haastattelu

Vuoden jäätelö 2018 -voittajat eri kategorioissa.

13:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

14:30

Kolmen kaverin tarina

Näin syntyi Kolmen Kaverin Jäätelö, haastattelussa yksi kavereista Sauli Saarnisto.

14:45

It’s all Goodio – Näin viedään suomalaista raakasuklaata maailmalle

Goodio aloitti maailman valloituksen suomalaisella raakasuklaalla, haastattelussa perustaja Jukka Peltola ja toimitusjohtaja Jussi Salonen

15:15

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Kortteli Delin Santeri Carlsson.

15:45

Katutaiteilijasta suklaataituriksi

Chjokon perustaja Mika Gröndahl kertoo tarinansa

16:15

Gelato, gelato!

Näin syntyy täydellinen gelato, haastattelussa Robert’s Coffee Gelato Factoryn Petri Parviainen ja gelatomestari Toni Sinkkonen

16:45

Tee se itse – Kasvonaamio suklaasta

Kosmetologi Petra Näppi opastaa.

17:15

10:15

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleiksi karnevaaleille.

10:30

Mitä on premium- ja artesaanijäätelö

Haastattelussa 3 Kaveria ja JYMY

11:00

Väliflossaus

 

 

12:00

Vuoden suklaa -kilpailu

Vuoden suklaa valitaan eri kategorioissa. Tuomariston jäsenet

13:00

Yleisöraati

Yleisö voi arvostella suklaita ja valita oman suosikkinsa.

13:30

Voittajien haastattelu

Vuoden suklaa 2018 -voittajat eri kategorioissa.

14:30

Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleille!

Juontaja Johanna von Hertzen toivottaa tervetulleeksi karnevaaleille.

14:45

Kolmen kaverin tarina

Näin syntyi Kolmen Kaverin Jäätelö, haastattelussa yksi kavereista Sauli Saarnisto.

15:15

It’s all Goodio – Näin viedään suomalaista raakasuklaata maailmalle

Goodio aloitti maailman valloituksen suomalaisella raakasuklaalla, haastattelussa perustaja Jukka Peltola ja toimitusjohtaja Jussi Salonen

15:45

Suklaan laatu, raaka-aineiden alkuperä ja ekologisuus

Haastattelussa Kortteli Delin Santeri Carlsson.

16:15

Katutaiteilijasta suklaataituriksi

Chjokon perustaja Mika Gröndahl kertoo tarinansa

16:45

Gelato, gelato!

Näin syntyy täydellinen gelato, haastattelussa Robert Coffee Gelato Factoryn Petri Parviainen ja gelatomestari Toni Sinkkonen

17:15

Tee se itse – Kasvonaamio suklaasta

Kosmetologi Petra Näppi opastaa.

DJ Borzin

DJ Nikolucky

DJ TyTTi

DJ Mari