fbpx

Ammattilaiset

JÄÄTELÖ- JA SUKLAAKARNEVAALIN AMMATTILAISPÄIVÄ 26.4.2019

Ohjelma

12:00 Tervetuloa Jäätelö- ja suklaakarnevaalien ammattilaispäivään!

Juontaja Nelli Nomparelli (Johanna von Hertzen) toivottaa tervetulleeksi

12:30-13:00 Tietoisku gelatosta

Miksi gelatoa kannattaa tehdä itse?

  • Dieta

12:45-13:15 Ton-trendit suklaassa

Vähäkalorisuus, sokerittomuus, gluteenittomuus, vegaanisuus, tulevaisuuden trendit

  • Adega
  • Kortteli Deli

13:15-13:30 Tietoisku Franchising-mallin avaaminen

  • Robert’s Coffee Gelato Factory

13:30-14:00 Tämän vuoden/kesän jäätelö- ja suklaatrendit

Uutuudet, mitä löytyy tänä kesänä kaupan kylmätiskistä, jäätelökioskista ja herkkuhyllyltä?

Rekisteröidy ammattilaispäivään

Jäätelö- ja suklaakarnevaali pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.